Memulang Spanyol nganti pengungsi

nomer

5 Agustus, 2011 | 4 Komentar

1. Escucha y repite con Delia.

2. Descarga Números del 0 al 25 y escribe.

 

 

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

4 komentar “nomer”

  1. Gloria
    Nopember 28, 2011 kanggo 23:10

    Guau! Como habeis trabajado y que bien os quedoHe mirado algunos de los videos y me encantaron. De hecho, hay cosas que van un poco con lo de mi investigacion que esreal language & authentic texts”. Ademas, hay muchas cosas cosas que puedo usar en mis clases. Gracias por enviar el enlace y enhorabuena!!! Ya hablamos en Barcelona y me cuentas algo mas.

  2. Gonzalo
    Oktober 8, 2013 kanggo 11:05

    muchas gracias por vuestros vídeos. Me están siendo muy útiles para mis clases de español.

    un saludo cordial,

    Gonzalo

  3. Juan Ignacio
    Oktober 13, 2014 kanggo 22:05

    ¡Espectacular!

  4. admin
    Oktober 17, 2014 kanggo 16:39

    ¡Muchas gracias por tus ánimos!

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice