Memulang Spanyol nganti pengungsi

Kapuloan Canary

30 September, 2012 | No Comments

Wis pungkasan September lan meh ora dilalekake, manawa wis nggawe kaca kanthi informasi kanggo pulau liyane, Kapuloan Canary, Muga-muga sampeyan migunani.

Recordad también que tenéis otras Comunidades Autónomas como Katalonien, Balearics, Aragon lan Madrid. Para verlo podéis hacer click en los nombres o ir al final de la columna derecha. Poco a poco iremos añadiendo el resto de las Comunidades.

Kapuloan Canary

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice