Memulang Spanyol nganti pengungsi

photography Afrika

13 Oktober, 2012 | No Comments

gedhe warta, Casa Afrika, ing Canary Islands, III wis disebut kontes foto ing Afrika, iku disebut “Afrika adil: Afrika ijo”. Apa kesempatan sing apik kanggo nuduhake keuntungan saka negara Panjenengan!

Kanggo ngakses kabeh aja klik ing: kontes foto

cepet pungkasan 10 Desember!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice