Memulang Spanyol nganti pengungsi

Alfabet Spanyol (sing-n)

18 April, 2014 | No Comments

Bab 3

Sawise vokal, sampeyan kudu sinau huruf Spanyol liyane. Abjad kapérang dadi loro, saka “sing” a la “n” lan “ñ” a la “saka” lan dicithak cilik (minuscule)

Minangka tansah:

  1. Pisanan sampeyan duwe gambar alfabet (sing – n).
  2. Sawisé video kanggo mangerteni carane kanggo nulis.

1. Gambar lengkap:

2. Video:

Pangarep-arep kita Panjenengan Spellers!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice