Memulang Spanyol nganti pengungsi

Alfabet Spanyol (A-J)

11 Bisa, 2014 | 2 Komentar

Bab 5

Ing sabanjure telung bab, sampeyan bakal mangerteni carane kanggo nulis aksara Spanyol gedhe ing hurup utawa kapital.

1. Gambar:

2. Video:

Luck!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

2 komentar “Alfabet Spanyol (A-J)”

  1. ნინი
    September 21, 2021 kanggo 15:32

    მე მინდა ესპანურის სწავლა როგორც ინგლისური ვისწავლე პირველი კლასიდან

  2. admin
    September 21, 2021 kanggo 23:29

    თქვენ უნდა გადახვიდეთ A1 შინაარსზე

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice