Memulang Spanyol nganti pengungsi

Free wektu

Kita sinau kosa kata ing wektu luang lan menehi sebab kenapa kita seneng nindakake perkara. Kita nuduhake ide beda wektu luang ing macem-macem budaya.

sekolah

Sampeyan bakal ngerti jeneng subjek sekolah dhasar ing basa Spanyol lan takon ing basa Spanyol babagan pilihan lan kegiatan sing sampeyan lakoni ing papan tartamtu.

Mangan!

Preparasi omelet Spanyol

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice