Memulang Spanyol nganti pengungsi

Lan apa Aku pitutur nalika…?

Phrases dienggo ing kahanan sosial umum ing Spanyol.

Aku kudu luwih ungkapan!

Ekspresi Idiomatik ing Spanyol saka Spanyol lan Amerika Latin sing disiapake dening CCMD Quebec

Freerice: beras tembung

Sampeyan kudu rong kaca apik banget kanggo mangerteni Spanyol, muter Vocabulary Spanyol, lan nyumbang beras.

Letris

Game iphone iki bakal mbantu sampeyan ngeling-eling kosakata lan ngleksanani mental. Pancen gawe ketagihan! Informasi luwih lengkap

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice