Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aja pengin saiki dhewe?

Sinau kanggo introduce dhewe lan takon wong anyar ing atas, Profesi, warga negara, basa lan email ing Spanyol.

Kumaha jeneng Spanyol?

Mbedakake Spanyol jeneng wong wadon lan.

Salinan “Presentations”

Kita diikuti rujukan saka siji kita panyengkuyung, Juan Ignacio, lan kita wis ditambahaké ing transcript video “Presentations”. Supaya sampeyan kudu tansah cedhak dialog. Turunan: Transcript presentations. Lan ngelengke videocast karo link ditambahaké: Presentations. Thanks Juan Ignacio!

Alfabet Spanyol (S-Z)

Bab 7 Video paling anyar kanggo sinau aksara Spanyol kanggo nulis gedhe ing hurup utawa kapital. Pungkasanipun! Ing pungkasan! 1. Gambar: 2. Video: 3. Pengucapan: Full pronunciation saka aksara. 4. Alfabet lengkap ing ndhuwur lan ngisor cilik dening: Sugeng Neoparaiso.com!

Alfabet Spanyol (N-z)

Bab 4 Punika bagéyan liya saka aksara Spanyol cilik print (minuscule). 1. Gambar saka huruf: 2. Video: 3. Video kanggo sinau pronunciation: Full alfabet Mood!

Ing aksara swara Spanyol

Bab 2 Kanggo luwih nulis jeneng utawa jeneng individu utawa kutha, sampeyan kudu nulis aksara pisanan saka tembung gedhe utawa gedhe. Video iki nuduhake sampeyan carane nulis aksara swara Spanyol kanthi huruf gedhe. Iki sing aksara swara. Aja lali, sampeyan kudu mbaleni lan mbaleni huruf. Lan video iki: […]

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice