Memulang Spanyol nganti pengungsi

Videocast ing Spanyol

Ing bagean iki, sampeyan bakal bisa nonton video babagan topik sing beda kanggo praktik pemahaman lan lafal. Dheweke digawe dening kita lan muga-muga bisa mbantu sampeyan.

Kanggo miwiti sampeyan kudu nonton video banjur download dokumen sing ndhukung video supaya bisa prakteke nulis. Video kasebut:

1. Aksara swara: nonton video kasebut lan baleni karo Begoña. Penting kanggo mbedakake “lan” saka “aku” karo “ing” saka “lan”. Deleng tutuk lan salinan Begoña.

2. Lyrics: ndeleng video kasebut, baleni lan download dokumen kasebut. Tulis serat 4 kaping kanggo laku nulis.

3. nomer: ndeleng video kasebut, baleni lan download dokumen kasebut.

4.Ing presentasi: nonton video lan praktek karo kancamu.

5. Mangan!: nonton video lan gawe omelet kentang karo kanca.

6. sekolah: ing kene sampeyan bakal nemokake sawetara kegiatan interaktif sing ana gandhengane karo videocast bocah-bocah.

7. Free wektu: iki minangka bagian liya saka video bocah-bocah, ngomong babagan wektu sing gratis.

Klik ing werna abang lan wiwiti…

Sing gampang! Nggawe bungah lan apik!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice