Mësimi spanjisht për emigrantët

Shqyrtimi i kryeqytetit spanjoll

Si keni mësuar tashmë komunitetet spanjisht autonome dhe kapitalet e tyre, sugjeroj që ju të bëni një përmbledhje të lehtë. Ju vetëm duhet të shikoni në një foto mozaik dhe me mend se çfarë është në çdo, Rajoni autonom të cilit i përkasin dhe emrin e kapitalin e atij komuniteti. Përpara! Test nga Solutions spanjolle Kapitale [...]

Poetë spanjolle dhe muzikantë

Në maj dhe qershor ne shtoni dy faqe në seksionin tonë “Spanjisht Piktura”. Ato janë imazhe të poetëve spanjollë dhe muzikantë të të gjitha kohërave që ju vijnë më afër me kulturën spanjolle. Spanjisht poetë Spanjisht Muzikantët

Lajmet e aseteve spanjisht

Përmbledhje e lajmeve në internet, Lidhje interesante e spanjisht, seksione të reja dhe përkthyer në disa gjuhë.

Fotot e Spanjës

Fotos de diferentes paisajes comunitarios con un puzzle interactivo para aprender más sobre estas Comunidades Autónomas.

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice

 • fjalor
  • Fjalor
  • fjalor
  • Spanish-English dictionary

  Double klikoni në çdo fjalë në faqe, ose shkruani një fjalë:

  Mundësuar nga dictionarist.com