Mësimi spanjisht për emigrantët

Lajmet e aseteve spanjisht

Përmbledhje e lajmeve në internet, Lidhje interesante e spanjisht, seksione të reja dhe përkthyer në disa gjuhë.

Purorrelato

Libër në formatin PDF me mikro-tregime për Afrikën.

Literacy për folësit arabe

Javën e kaluar kemi gjetur këtë manual për të mësuar se si të shkruaj, Ajo ka për qëllim veçanërisht të atyre që flasin arabisht. Ne mendojmë se është e madhe dhe mund të ju ndihmojë, pse ne dedikoj një hyrje, me atë që ju mund të keni në dorë. Ajo që quhet: Nahono përpara dhe presim komentet tuaja!  

 • Shpif një


  Bëje si gjuhë të prezgjedhur
   Edit Translation
  nga Transposh - translation plugin for wordpress
 • Burimet e jashtme

  Këtu do të gjeni faqet e internetit të tjera ushtrime, fjalorë, blogs, podcast dhe lidhjet me rajonet me informata praktike që do t'ju ndihmojë në ditën tuaj të ditës. Mësuesit do të gjeni një përzgjedhje për lidhje me blogs dhe revista interesante.
 • Për studentët

  Çdo gjë që ju duhet në lidhjet më poshtë.
 • Freerice

 • fjalor
  • Fjalor
  • fjalor
  • Spanish-English dictionary

  Double klikoni në çdo fjalë në faqe, ose shkruani një fjalë:

  Mundësuar nga dictionarist.com