Настава шпански на имигранти

Шпански прирачници

Manuales y recursos para la enseñanza de la lectoescritura a inmigrantes en España.

Преглед напишан азбука

Во јуни заврши на последното поглавје да се покаже да научат да пишуваат шпанските albafeto и јас ги остави сите месец за да се практикуваат. Сега ние сакаме да ги имате сите поглавја на една страница да repaséis. Еве: Поглавје 1: Vocales en minúscula Capítulo 2: Vocales en mayúscula Capítulo 3: Мали азбука 1 [...]

Писменост Арапски говорници

Минатата недела го најдовме овој прирачник за да дознаете како да се напише, Тоа е посебно насочена кон оние кои зборуваат арапски. Сметаме дека тоа е многу добро и може да ви помогне, Затоа ние посветуваме запис, дека вие може да имаат на рака. Тоа се нарекува: Nahono напред и очекуваме вашите коментари!  

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice

 • речникот
  • речникот
  • речникот
  • Шпански-англиски речник

  Двоен клик на било кој збор на страницата или напишете збор:

  Поддржано од dictionarist.com