Настава шпански на имигранти

африкански фотографија

Noticia sobre el concurso de fotografía organizado por Casa África.

Каде што старите

Во текот на овој текст ние учиме да ги изразат желбите и предвидувања за иднината на шпански. Ние ќе го практикуваат овој привремен молитва што обично предизвикува проблеми за студентите на шпански.

 • Traduce на


  Постави како стандардниот јазик
   Измени Превод
  од Transposh - translation plugin for wordpress
 • Надворешните ресурси

  Овде ќе ги најдете вежби други веб-сајтови, речници, блогови, подкасти и линкови до региони со практични информации кои ќе ви помогнат во вашиот ден на ден. Наставниците ќе најдете селекција на линкови до интересни блогови и списанија.
 • За студентите

  Сè што ви треба во линкот подолу.
 • Freerice

 • речникот
  • речникот
  • речникот
  • Шпански-англиски речник

  Двоен клик на било кој збор на страницата или напишете збор:

  Поддржано од dictionarist.com