Memulang Spanyol nganti pengungsi

Lan apa Aku pitutur nalika…?

26 Oktober, 2013 | No Comments

Sasi iki kita nggawe maos TBO Strip komik utawa kanggo mangerteni phrases sawetara khas kahanan sosial.

Klik ing link iki lan ndeleng Strip komik pisanan: Apa sampeyan ngomong iki kahanan sosial?

Klik ing link iki (Lan apa Aku pitutur nalika…?) lan nyoba kanggo elinga expression, banjur gambar sing digandhengake karo expression, contone:

  • Tabel karo pangan: ¡____ _______!
  • bayi anyar: ¡____________!
  • Gift: ¡____________!
  • tengkorak: ¡____ ______!

Mriksa: ¿Apa sampeyan ngomong yen sampeyan ana ing iki kahanan sosial?

Lan yen sampeyan duwe tingkat dhuwur saka Spanyol lan pengin ngerti liyane babagan TBO utawa komik, ing video iki sampeyan duwe informasi liyane: Sajarah komik.

 

 

Creative Commons License
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com