Memulang Spanyol nganti pengungsi

Ing aksara swara Spanyol

9 April, 2014 | No Comments

Bab 2

Kanggo luwih nulis jeneng utawa jeneng individu utawa kutha, tienes que escribir la primera letra de la palabra en grande o mayúscula.

Este vídeo te muestra cómo escribir las aksara swara Spanish Bandha.
Iki sing aksara swara. Aja lali, sampeyan kudu mbaleni lan mbaleni huruf.

Lan video iki:

Kita lagi kene kanggo pitakonan Panjenengan!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com