Memulang Spanyol nganti pengungsi

Negara luwih

12 Nopember, 2015 | 2 Komentar

Wiwiti maneh break dawa saka aset Spanyol karo dongeng puisi duwe pengarep-arep ditulis dening mahasiswa kita Etsuko Nakajima ing negara kang, Japan. Punika introduksi saka crita Etsuko sequida. Iku becik, Tengen?

 

Etsuko: “Ago 70 taun sing rampung perang nanging kamungkinan saka perang liyane ora mungkasi exixtir, aku pengen ana perang. Iku uga tambah nomer kulawargané indhuk tunggal lan nomer kulawargané ing kawulo lan aku aran kaya kita duwe negara ngendi kabeh anak bisa manggon tanpa sumelang”.

Un mundo mejor

Negara The

Aku pengin yen donya iku kebak katresnan

Aku arep manggon tanpa wedi

Mugi ana perang

Aku aran kaya kita duwe lemah apik banget

Mugia kita manggon ing mangsa luwih!

Aku pengin anak tuwuh munggah sehat lan kuwat!

Aku aran kaya sing kabeh anak tuwane

Mugi sing anak manggon ing tanah tanpa polusi

Aku pengin anak kanggo ngakses pendidikan

Aku arep manggon ing mangsa luwih!

Commons saandhaping Lisensi
Karya iki dening Etsuko Nakajima lan Español Activo wis ing dilisensi Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

2 Comentarios a “Negara luwih”

  1. Scott-o
    Nopember 12, 2015 kanggo 12:26

    Me parece un sentimiento bien bonito y muy universal además.

  2. Vaughn
    Nopember 12, 2015 kanggo 21:43

    Muy buenas esperanzas! El problema es que hay tantos en el mundo para quienes el poder y la riqueza tiene mas valor que libertad, sanidad y felicidad. Pero, podemo orar que el mundo cambie en el futuro para poder gozar de las riquezas mas importantes que son los que se mencionan en relato. Gracias por haberselo compartido con nosotros.

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com