Memulang Spanyol nganti pengungsi

Salinan “Presentations”

28 Oktober, 2014 | 2 Komentar

Kita diikuti rujukan saka siji kita panyengkuyung, Juan Ignacio, lan kita wis ditambahaké ing transcript video “Presentations”. Supaya sampeyan kudu tansah cedhak dialog.

Turunan: Transcript presentations.

Lan ngelengke videocast karo link ditambahaké: Presentations.

Thanks Juan Ignacio!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

2 Comentarios a “Salinan “Presentations””

  1. Jeannette Peguitha SAOROMOU
    Nopember 1, 2014 kanggo 20:37

    Me gustaría estudiar con vosotros. Le idioma es muy importante para nosotros etrangerios por hacer una nueva vida legos de su país y también ayuda en la comunicación.

  2. admin
    Nopember 10, 2014 kanggo 6:55

    Muchas gracias Jannette por tu comentario. Estamos encantadas de que quieras aprender con nosotras. Aquí estamos para cualquier duda que tengas sobre el español, ¡escríbenos!
    Aunque no publiquemos nada propio en los próximos meses, seguimos aquí para cualquier pregunta de nuestros estudiantes.
    Un saludo,

    Delia

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com