Memulang Spanyol nganti pengungsi

Kabeh sumber kanggo pengungsi

15 Juni, 2014 | No Comments

Sasi iki kita arep ngelingake kabeh sumber sing duwe ing kabeh wilayah Spanyol, supaya sampeyan ndeleng kabeh iku bebarengan lan sampeyan nemokake iku luwih gampang informasi.

 

Galicia Asturias Kantabrien Negara Basque

Navarre Rioja Melilla Ceuta

Valencia Murcia Madrid Andalusia

Katalonien Aragon Estremadura Castilla-La Mancha

Kepulauan Balears Canary Islands Castilla-Leon

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com