Memulang Spanyol nganti pengungsi

Sing arep ngendi…

Jeneng kopi lan panggonan kanggo tuku utawa diwenehi layanan.

Apa ana restoran kene ?

Sinau kanggo menehi lan nyuwun pituduh ing sawijining kutha ing Spanyol

Aku kudu luwih ungkapan!

Expresiones idiomáticas en español de España y de Latinoamérica preparadas por el CCMD de Quebec

A mi gato le hace falta¡amor!

¿Cómo se usan los verbos como gustar? ¿cuáles son? aquí tenéis algunos que se usan habitualmente en nuestro lenguaje.

Free wektu

Estudiamos vocabulario del tiempo libre y damos razones de por qué nos gusta hacer cosas. Compartimos las diferentes ideas del tiempo libre en diferentes culturas.

Wanita lan dictionaries

Información sobre el III Encuentro de Mujeres que Transforman el Mundo y presentación de un nuevo diccionario ilustrado árabe-español.

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com