Memulang Spanyol nganti pengungsi

Salinan “Presentations”

Kita diikuti rujukan saka siji kita panyengkuyung, Juan Ignacio, lan kita wis ditambahaké ing transcript video “Presentations”. Supaya sampeyan kudu tansah cedhak dialog. Turunan: Transcript presentations. Lan ngelengke videocast karo link ditambahaké: Presentations. Thanks Juan Ignacio!

Free wektu

Estudiamos vocabulario del tiempo libre y damos razones de por qué nos gusta hacer cosas. Compartimos las diferentes ideas del tiempo libre en diferentes culturas.

sekolah

Aprenderéis el nombre de las asignaturas de primaria en español y a hacer preguntas en español sobre preferencias y actividades que haces en un lugar determinado.

Mangan!

Praparación de la tortilla española

Presentations

Kene video anyar. Kita nuduhake kemungkinan informal presentation, ana kemungkinan liyane, nanging tansah elinga kanggo menehi rong ambungan! Begoña pirso kula marang adhine. Es una situación familiar y nos damos dos besos. 1. Salam: Antarane kanca-kanca: Hello piye kabare? Jawaban: Banget uga (dos besos) 2. Presentasi: Sampeyan nuduhake: Kelahiran pemandangan, [...]

nomer

Números para escuchar y pronunciar las veces que quieras.

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com