Memulang Spanyol nganti pengungsi

Salinan “Presentations”

Kita diikuti rujukan saka siji kita panyengkuyung, Juan Ignacio, lan kita wis ditambahaké ing transcript video “Presentations”. Supaya sampeyan kudu tansah cedhak dialog. Turunan: Transcript presentations. Lan ngelengke videocast karo link ditambahaké: Presentations. Thanks Juan Ignacio!

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com