Memulang Spanyol nganti pengungsi

Negara luwih

Karya mahasiswa Etsuko Nakajima kanggo kelas Spanyol kang kita pirembagan bab wishes kita kanggé negara kita lan donya watara kita.

News Spanyol aset

Ringkesan saka warta ing web, Menarik Tautan Spanyol, bagean anyar lan basa saperangan basa.

Siswa Donya

Kene bisa maca lan ngujo karya sing mahasiswa nggawe kanggo donya kelas lan sampeyan bisa sinau Spanyol luwih akeh tinimbang Spanyol karo wong.

La bella y la bestia

Song “Panjenenganipun lan dheweke” karo tema Arabia.

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com