Memulang Spanyol nganti pengungsi

Pendhaftaran pengaruh pisanan

Two podcast kanggo ngrungokake pengaruh pisanan saka mahasiswa saka Spanyol.

Sing arep ngendi…

Jeneng kopi lan panggonan kanggo tuku utawa diwenehi layanan.

Apa ana restoran kene ?

Sinau kanggo menehi lan nyuwun pituduh ing sawijining kutha ing Spanyol

Apa sampeyan punctual?

Reading lan ngandika bab wektu lan punctuality.

Aku ora ngerti aku aku tak…

Nyebut owahan swasana ati, posisi karo tembung dadi.

Podcast ing Spanyol

Web para practicar la comprensión auditiva con intervenciones variadas y reales.

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com