Memulang Spanyol nganti pengungsi

La bella y la bestia

Song “Panjenenganipun lan dheweke” karo tema Arabia.

Wanita lan dictionaries

Información sobre el III Encuentro de Mujeres que Transforman el Mundo y presentación de un nuevo diccionario ilustrado árabe-español.

Freerice: beras tembung

Sampeyan kudu rong kaca apik banget kanggo mangerteni Spanyol, muter Vocabulary Spanyol, lan nyumbang beras.

Letris

Este juego para iphone os ayudará a recordar vocabulario y ejercitar la agilidad mental. Es totalmente adictivo! Más información

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com