Memulang Spanyol nganti pengungsi

Spanish pujonggo lan musisi

Ing Mei lan Juni kita nambah rong kaca kanggo bagean kita “Spanish Gambar”. Padha gambar pujonggo lan musisi Spanyol kabeh wektu sing nggawa mau nyedhaki budaya Spanyol. pujonggo Spanyol musisi Spanyol

Resources kanggo pengungsi

Sasi iki aku informaros saka prekara: 1. Hemos añadido cuatro comunidades autónomas españolas con información sobre los lugares a los que podéis acudir para orientaros o para aprender español gratis. Wilayah papat iku: Andalusia, Kantabrien, Valencia y Castilla-León ¡ Con estas ya tenéis 9 comunidades en la columna de la derecha! 2. Inmigramob ha creado [...]

News Spanyol aset

Ringkesan saka warta ing web, Menarik Tautan Spanyol, bagean anyar lan basa saperangan basa.

Purorrelato

Buku in PDF format karo mikro-crita bab Afrika.

Manungsa waé! Memrise nganti Spanyol

Web kanggo learning lan esthi Spanyol liwat macem-macem format lan kursus.

Aku kudu luwih ungkapan!

Expresiones idiomáticas en español de España y de Latinoamérica preparadas por el CCMD de Quebec

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com