Memulang Spanyol nganti pengungsi

Review ditulis aksara

Ing wulan Juni, kita rampung bab pungkasan kanggo nuduhake kowe sinau kanggo nulis Spanyol albafeto lan aku wis kiwa kabeh sasi kanggo laku. Saiki kita arep duwe kabeh bab siji kaca repaséis. Kene: Bab 1: aksara swara cilik Chapter 2: Bab aksara swara gede 3: Aksara cilik aksara 1 [...]

Alfabet Spanyol (S-Z)

Bab 7 Video paling anyar kanggo sinau aksara Spanyol kanggo nulis gedhe ing hurup utawa kapital. Pungkasanipun! Ing pungkasan! 1. Gambar: 2. Video: 3. Pengucapan: Full pronunciation saka aksara. 4. Alfabet lengkap ing ndhuwur lan ngisor cilik dening: Sugeng Neoparaiso.com!

Alfabet Spanyol (K-R)

Bab 6 Iki video liyane saka aksara Spanyol ing ndhuwur. 1. Gambar: 2. Video: Namung kula video luwih!

Alfabet Spanyol (A-J)

Bab 5 Ing sabanjure telung bab, sampeyan bakal mangerteni carane kanggo nulis aksara Spanyol gedhe ing hurup utawa kapital. 1. Gambar: 2. Video: Luck!

Alfabet Spanyol (N-z)

Bab 4 Punika bagéyan liya saka aksara Spanyol cilik print (minuscule). 1. Gambar saka huruf: 2. Video: 3. Video kanggo sinau pronunciation: Full alfabet Mood!

Alfabet Spanyol (sing-n)

Bab 3 Después de las vocales, tenéis que aprender las otras letras españolas. El abecedario lo hemos dividido en dos partes, saka “sing” a la “n” lan “ñ” a la “saka” y en letra pequeña (minuscule) Minangka tansah: Primero tenéis la imagen del abecedario (sing – n). Después el vídeo para aprender [...]

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com