Memulang Spanyol nganti pengungsi

Gambar saka Spanyol

Fotos de diferentes paisajes comunitarios con un puzzle interactivo para aprender más sobre estas Comunidades Autónomas.

Sing arep ngendi…

Jeneng kopi lan panggonan kanggo tuku utawa diwenehi layanan.

sekolah

Aprenderéis el nombre de las asignaturas de primaria en español y a hacer preguntas en español sobre preferencias y actividades que haces en un lugar determinado.

Freerice: beras tembung

Sampeyan kudu rong kaca apik banget kanggo mangerteni Spanyol, muter Vocabulary Spanyol, lan nyumbang beras.

Letris

Este juego para iphone os ayudará a recordar vocabulario y ejercitar la agilidad mental. Es totalmente adictivo! Más información

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com