Memulang Spanyol nganti pengungsi

Review ibukutha Spanyol

Sing wis sinau komunitas otonomi Spanyol lan huruf, suggest sampeyan wis nggawe Ringkesan gampang. Sampeyan mung kudu katon ing mozaik gambar lan guess apa ing saben, wilayah otonomi kang padha dadi kagungane lan jeneng ibukutha sing masyarakat. Maju! Test de las capitales españolas Soluciones [...]

Spanish pujonggo lan musisi

Ing Mei lan Juni kita nambah rong kaca kanggo bagean kita “Spanish Gambar”. Padha gambar pujonggo lan musisi Spanyol kabeh wektu sing nggawa mau nyedhaki budaya Spanyol. pujonggo Spanyol musisi Spanyol

News Spanyol aset

Ringkesan saka warta ing web, Menarik Tautan Spanyol, bagean anyar lan basa saperangan basa.

Gambar saka Spanyol

Fotos de diferentes paisajes comunitarios con un puzzle interactivo para aprender más sobre estas Comunidades Autónomas.

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com