Memulang Spanyol nganti pengungsi

Apa ana restoran kene ?

Sinau kanggo menehi lan nyuwun pituduh ing sawijining kutha ing Spanyol

A mi gato le hace falta¡amor!

¿Cómo se usan los verbos como gustar? ¿cuáles son? aquí tenéis algunos que se usan habitualmente en nuestro lenguaje.

Free wektu

Estudiamos vocabulario del tiempo libre y damos razones de por qué nos gusta hacer cosas. Compartimos las diferentes ideas del tiempo libre en diferentes culturas.

Kanggo siswa Chinese kita

Aprende cómo funcionan los verbos en presente en español.

Where lawas

A través de este texto aprendemos a expresar los deseos y predicciones de futuro en español. Practicaremos esta oración temporal que normalmente causa problemas a los estudiantes de español.

Badhe maringi pitutur kewan ing Spanyol?

Ejercicio sencillo para practicar fórmulas de dar consejos en español

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com