Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aja pengin saiki dhewe?

Sinau kanggo introduce dhewe lan takon wong anyar ing atas, Profesi, warga negara, basa lan email ing Spanyol.

Free wektu

Estudiamos vocabulario del tiempo libre y damos razones de por qué nos gusta hacer cosas. Compartimos las diferentes ideas del tiempo libre en diferentes culturas.

Kanggo siswa Chinese kita

Aprende cómo funcionan los verbos en presente en español.

sekolah

Aprenderéis el nombre de las asignaturas de primaria en español y a hacer preguntas en español sobre preferencias y actividades que haces en un lugar determinado.

Y¿qué haces los lunes?

Ejercicio de práctica escrita y audio para aprender vocabulario de acciones habituales en presente.

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com