Memulang Spanyol nganti pengungsi

Ing aksara swara Spanyol

Bab 2 Kanggo luwih nulis jeneng utawa jeneng individu utawa kutha, tienes que escribir la primera letra de la palabra en grande o mayúscula. Este vídeo te muestra cómo escribir las vocales españolas en mayúscula. Iki sing aksara swara. Aja lali, sampeyan kudu mbaleni lan mbaleni huruf. Lan video iki: [...]

Nulis aksara swara ing Spanyol

Ngleksanani kanggo mahasiswa kang basa ditulis ing karakter liyane Cina, o JAPONÉS Arabi. Sampeyan bakal sinau kanggo nulis Spanyol aksara swara karo video iki mbantu kesusastraan.

Apa sampeyan punctual?

Reading lan ngandika bab wektu lan punctuality.

La bella y la bestia

Song “Panjenenganipun lan dheweke” karo tema Arabia.

Free wektu

Estudiamos vocabulario del tiempo libre y damos razones de por qué nos gusta hacer cosas. Compartimos las diferentes ideas del tiempo libre en diferentes culturas.

Wanita lan dictionaries

Información sobre el III Encuentro de Mujeres que Transforman el Mundo y presentación de un nuevo diccionario ilustrado árabe-español.

« go backsupaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com