Memulang Spanyol nganti pengungsi

Purorrelato

Buku in PDF format karo mikro-crita bab Afrika.

Lan apa Aku pitutur nalika…?

Phrases dienggo ing kahanan sosial umum ing Spanyol.

Aku kudu luwih ungkapan!

Expresiones idiomáticas en español de España y de Latinoamérica preparadas por el CCMD de Quebec

Letris

Este juego para iphone os ayudará a recordar vocabulario y ejercitar la agilidad mental. Es totalmente adictivo! Más información

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com