Memulang Spanyol nganti pengungsi

Apa sampeyan punctual?

Reading lan ngandika bab wektu lan punctuality.

Aku ora ngerti aku aku tak…

Nyebut owahan swasana ati, posisi karo tembung dadi.

Where lawas

A través de este texto aprendemos a expresar los deseos y predicciones de futuro en español. Practicaremos esta oración temporal que normalmente causa problemas a los estudiantes de español.

Badhe maringi pitutur kewan ing Spanyol?

Ejercicio sencillo para practicar fórmulas de dar consejos en español

Pribadine in Spanish

Iku ana ing ngendi kamus? Apa wae sing bakal kudu! We propose ngleksanani kanggo nggedhekake Vocabulary bab pribadine wong. Jalanake instruksi lan pungkasanipun bisa Sampeyan paling 5 tembung anyar! Ngleksanani 1: tienes que buscar las palabras nuevas para ti en el diccionario. Ngleksanani 2: completa las definiciones con [...]

« go back
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com