Memulang Spanyol nganti pengungsi

La bella y la bestia

Song “Panjenenganipun lan dheweke” karo tema Arabia.

Wanita lan dictionaries

Información sobre el III Encuentro de Mujeres que Transforman el Mundo y presentación de un nuevo diccionario ilustrado árabe-español.

Literacy kanggo pamicara ing basa Arab

La semana pasada encontramos este manual para aprender a escribir, va dirigido específicamente a los que habláis árabe. Nos parece que está muy bien y que puede ayudaros, por eso le dedicamos una entrada, para que lo tengáis a mano. Iku disebut: Nahono ¡Adelante y esperamos vuestros comentarios!  

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com