Memulang Spanyol nganti pengungsi

Lan apa Aku pitutur nalika…?

Phrases dienggo ing kahanan sosial umum ing Spanyol.

Sing arep ngendi…

Jeneng kopi lan panggonan kanggo tuku utawa diwenehi layanan.

Apa ana restoran kene ?

Sinau kanggo menehi lan nyuwun pituduh ing sawijining kutha ing Spanyol

Kanggo siswa Chinese kita

Aprende cómo funcionan los verbos en presente en español.

Y¿qué haces los lunes?

Ejercicio de práctica escrita y audio para aprender vocabulario de acciones habituales en presente.

Hispanik Kant

Kanthi ngleksanani iki kita bakal maneh gender lan sawetara wong lan barang-barang lan kita bakal mangerteni sing luwih lengkap bangsa, ing kasus iki Spanyol Amérika. Elingi iku penting banget kanggo nggawe phrases sing yen jeneng iku lanang (Pepe), las palabras que describen a Pepe tienen que estar en masculino (guapo). Si es femenino [...]

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com