Memulang Spanyol nganti pengungsi

Review ditulis aksara

2 Juli, 2014 | 1 Komentar

Ing wulan Juni, kita rampung bab pungkasan kanggo nuduhake kowe sinau kanggo nulis Spanyol albafeto lan aku wis kiwa kabeh sasi kanggo laku.

Saiki kita arep duwe kabeh bab siji kaca repaséis.

Kene:

  1. Bab 1: Aksara cilik aksara swara
  2. Bab 2: Anggota huruf gede
  3. Bab 3: Aksara cilik aksara 1
  4. Bab 4: Aksara cilik aksara 2
  5. Bab 5: Kapital aksara 1
  6. Bab 6: Kapital aksara 2
  7. Bab 7: Kapital aksara 3

 

Lan kene rong kaca njagi perfecting:

Nahono: kesusastraan cara kanggo Arab-speakers Dewan Galicia.

Neoparaíso: Cetak kaligrafi pakaryan lan Nomer kaligrafi pakaryan.

Yen sampeyan duwe pitakonan TENE, kita kene kanggo mbantu.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Review ditulis aksara”

  1. gindre
    Oktober 28, 2014 kanggo 17:08

    francaise retraiter en espagne depuis 5ans je voudrais parler un peu l.espagnol comment faire pour retenir, ma mémoire et peu faible .

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com