Memulang Spanyol nganti pengungsi

Review ibukutha Spanyol

16 Agustus, 2014 | No Comments

Sing wis sinau komunitas otonomi Spanyol lan huruf, suggest sampeyan wis nggawe Ringkesan gampang.

Sampeyan mung kudu katon ing mozaik gambar lan guess apa ing saben, wilayah otonomi kang padha dadi kagungane lan jeneng ibukutha sing masyarakat. Maju!

Test saka espanolas Capital

Foto Solutions

Yen isih duwe mamang, Nulis kita!

Creative Commons License
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com