Memulang Spanyol nganti pengungsi

Spanyol manuals

19 Bisa, 2015 | No Comments

The Junta de Andalucía Wis diterbitake pirang-pirang sumber daya kanggo memulang Spanyol kanggo pengungsi sing kita pracaya saka kapentingan lan kita pengin enggo bareng karo sampeyan. Padha sing ngarahke ing guru lan imigran kulawargané.

Padha kaya ing ngisor iki:

  • Diversimundo: Iku game video kanggo anak 10 sing 12 taun kang bhinéka kang kita manggon punika. Wis tutorial kanggo tuwane utawa guru kanggo ndukung ing fun ngulandara. kaca game.
  1. Panuntun 10 basa penjelasan sistem pendidikan Spanyol kanggo kulawargané imigran.
  2. buku tulis kanggo guru sing mulang Spanyol kanggo pengungsi karo game lan ilustrasi colored atraktif banget.

Lan karo kita nerusake publikasi ing Spanyol Active!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com