Memulang Spanyol nganti pengungsi

Resources kanggo pengungsi

14 April, 2014 | No Comments

Sasi iki aku informaros saka prekara:

1. Kita ditambahaké papat Spanyol komunitas otonomi kanthi informasi babagan panggonan sing bisa pindhah menyang nuntun sampeyan utawa sinau Spanyol for free.

Wilayah papat iku:

Andalusia, Kantabrien, Valencia lan Castilla-Leon

Nganggo sampeyan wis duwe 9 komunitas ing kolom sisih tengen!

2. Inmigramob wis nyiptakaké seluler aplikasi free sinau Spanyol “carane, ngendi lan yen sampeyan pengin” dening web. Ing anyar iku aplikasi iki migunani kanggo kabeh jinis seluler telpon, kudu ora dadi “Pinter”.

Padha uga kurban Free Spanyol piwulang nggunakake aplikasi ing:

  • Sevilla, Sambutan Pusat lan Refugee Bantuan, C / Relator, 6, kuwi: 954 619 164
  • Dos HERMANAS, Budaya Pusat Montequinto, C / Venice s / n, Metro Eropah
  • Kanggo informasi luwih lengkap: info@inmigramob.com

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, We are kene!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com