Memulang Spanyol nganti pengungsi

Resources kanggo pengungsi

5 Bisa, 2014 | No Comments

Kene sing 10 Pungkasan Spanish komunitas otonomi karo sumber daya sing kita nemu.

Galicia

Asturias

Negara Basque

Navarre

Murcia

Castilla-La Mancha

Estremadura

Rioja

Ceuta

Melilla

Yen ngerti panggonan liyane lan pengin enggo bareng karo murid liyane, Nulis kita!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com