Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aja pengin saiki dhewe?

17 Oktober, 2016 | 2 Komentar

Dear pengikut:

Kene kita maneh lan wektu iki kanggo kurban presentation saka tingkat A1.

Apa biasane pitakonan ing Spanyol nalika ketemu wong? Apa nuduhake? Kene pitakonan lan respon dhasar.

 

pitakonan presentations saka spansihenskype
Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

2 Comentarios aAja pengin saiki dhewe?

  1. Cho YB
    Oktober 17, 2016 kanggo 14:26

    Buenos dias!

    Soy coreano
    Estoy trabajando en Thailandia por 20 anos
    Ahora aprendo el espanol desde 3 meses antes

    Muchos gracias!

  2. admin
    Nopember 30, 2016 kanggo 11:18

    Hola Cho:

    Gracias a ti por el comentario, si tienes preuguntas del español, aquí estamos.

    Delia

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com