Memulang Spanyol nganti pengungsi

Sing kita

Awal
Didegaké ing Palma déning loro guru Spanyol minangka basa manca, Aktif lair ing Spanyol 2008, organisasi nirlaba karo tujuan memfasilitasi integrasi saka pengungsi kita kota liwat ajaran Spanyol. Telung taun mengko, Aktif Spanyol janten portal gratis kanggo memulang Spanyol kanggo tujuan sama: bantuan integrasi liwat pengajaran bahasa. Kanggo nindakake iki, sampeyan bakal duwe: latihan digawé kanggo kita, Referensi kanggo kaca-kaca liyane sing gegandhengan karo ajaran Spanyol, sumber daya online kanggo sampeyan sinau ing dhewe lan pranala menyang situs web kanthi informasi migunani sing bisa bantuan ing dina kanggo dina.

Kita

 

Delia
Aku mutusaké kanggo pindhah menyang profesi iki dina 1998 sawise ngrampungke kuliah Spanyol guru asing International House Madrid. Sing padha taun aku pindhah menyang San Francisco lan ana sing aku wiwit sandi lelampahan, cukup pengalaman lan sinau akèh.

Sejak 1998 supaya adoh aku wis kagungan kesempatan kanggo mulang Spanyol ing Spanyol lan ing negara liyane. Amarga iki aku wis teka menyang kontak karo budaya sing beda-beda lan cara belajar aku kudu tetep nglangen iki profesi.

Ing 2005 kula Mude a Mallorca, Aku miwiti apa ana ing Ih Palma lan ketemu Begoña. Kita makarya bebarengan telung taun, motivasi dening kita kepinginan kanggo njelajah anyar karir Horizons, ing 2008 kita mutusaké kanggo nggawe NGO, Aktif Spanyol, supaya ngewangi ing integrasi saka imigran liwat ajaran Spanyol.

A taun salajengipun, pasrahaken nggawa kula kanggo Hanoi (Vietnam) supaya kita padha kanggo rethink kita idea adaptasi NGO Internet, liya sing ngijini kita terus apa saka kadohan. Asil saka prosès iki website Spanyol aset. Mugi sampeyan nemokake iku pancene mbiyantu lan tujuan kita minangka kumpulan sing ketemu.

Saka 2011 Aku terus lelungan, urip lan memulang ana ing negara-negara sing beda-beda. Liwat taun aku terus memulang lan digunakake ing situs iki, tapi aku uga sinau liyane babagan carane mbangun situs web lan cara kanggo aplikasi herremientas web nawakake kita kanggo nambah belajar mengajar saya siswa.

Kene sampeyan duwe loro pranala menyang sandi situs web pribadi, siji ti Aku blog ing negara ngendi aku wis urip lan liyane website ajaran ku skype. Aku bungah banget babagan anyar iki project nanging karo E-aktif minangka kita kedah jawaban apik banget, Matur nuwun kabeh!

Begoña
Ing 1999 Aku kursus pelatihan kanggo guru Spanyol minangka Bahasa Asing di International House Barcelona. Aku tresna marang iku lan aku sumurup saka siji dina aku wanted kanggo mulang Spanyol. Ing 2000 Aku pindhah menyang San Francisco lan memulang ana kanggo saklawasé rong taun.

Ing 2002 Aku teka kanggo Spanyol lan aku miwiti gawe di International House Palma uga memulang Spanyol. Nalika aku ketemu Delia di Palma 2005 nyambung cepet lan weruh, Kejabi sharing pengalaman, Duwe urip ing luar negeri ing sawetara negara lan malah Duwe makarya ing sekolah sing padha ing San Francisco, sanajan ing wektu sing beda, kagungan visi banget padha ing memulang Spanyol lan sambungan sing semangat sing padha kanggo kita profesi.

Thanks kanggo teknologi anyar, Kita katahan ing tutul taun-taun iki sing Delia wis urip ing Hanoi lan wis tau mandegake nuduhake gagasan lan proyèk. Kita banget duwe pengarep-arep supaya bisa kanggo operate situs iki lan ndeleng pemenuhan tujuan sing mimpin kita kanggo nggawe kita NGO 2008.

 

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com