Memulang Spanyol nganti pengungsi

Kebijakan

Nuestra página web Español Activo y todas las entradas y documentos creados por nosotras que contienen están bajo la siguiente licencia:

Commons saandhaping Lisensi
This work by Aktif Spanyol is licensed under a Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

 

Para ver los detalles, por favor haced click en los siguientes enlaces:

Castellano: La Licencia

Inglés: Resumen de la Licencia en inglés / Licence Deed

Inglés: Código legal / Legal Code

Por favor, si tenéis alguna pregunta, no dudéis en comunicárnosla.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com