Memulang Spanyol nganti pengungsi

Presentations

10 Agustus, 2011 | 3 Komentar

Kene video anyar. Kita nuduhake kemungkinan informal presentation, ana kemungkinan liyane, nanging tansah elinga kanggo menehi rong ambungan!

Begoña pirso kula marang adhine. Iku kahanan sing menowo lan menehi kita dos besos.

1. Salam:

Antarane kanca-kanca: Hello piye kabare?

Jawaban: Banget uga

(dos besos)

2. Presentasi:

Sampeyan nuduhake: Kelahiran pemandangan, pemandangan, Delia.

Sampeyan respond to presentation: Hai, qué tal, Angker.

Jawaban: Hai!

(dos besos)

Nonton video saiki lan laku karo kanca-kanca!

Kene iku transcript penuh dialog video: Transcript presentations.

 

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

3 komentar “Presentations”

  1. Rosane Vieira
    Februari 21, 2013 kanggo 22:17

    Muy bueno video! Gracias por compartir con nosotros!

  2. Juan Ignacio
    Oktober 13, 2014 kanggo 22:15

    Seria más interesante si el dialogo completo del video apareciera completo también en el texto.

  3. admin
    Oktober 17, 2014 kanggo 16:38

    Gracias Juan Ignacio por tu comentario, lo entendemos perfectamente. Queríamos enfocarnos simplemente en el diálogo base de saludos y presentaciones, que era el objetivo a aprender, no los extras. Pero tendremos en cuenta tu cometario y añadiremos el diálogo completo en un apartado extra.
    Un saludo,

    Delia

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com