Memulang Spanyol nganti pengungsi

Pertanyaan laku ing Spanyol

5 Nopember, 2011 | 1 Komentar

Aquí os presentamos un ejercicio para practicar las preguntas en español. Baca jawaban, Tjubo kahanan lan nulis pitakonan bener, Iku uga sawetara kemungkinan!

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Pertanyaan laku ing Spanyol”

  1. Juanita Torrence
    Oktober 28, 2014 kanggo 18:03

    ¡Actividades excelentes!

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com