Memulang Spanyol nganti pengungsi

News Spanyol aset

15 Februari, 2014 | No Comments

We have PAWARTA ing web!

Kita ditambahaké 3 paragraf lan 3 pranala Spanish anyar kanggo Active. Ing ngendi diterangno lagi:

Bagian:

  1. “Panjenengan ilat”: nerjemahake isi Spanyol aset, nanging ora pakaryan! Iku ing tengen asli, ndhuwur “Aku arep golek…”.
  2. Siswa Donya: kanggo nuduhake karya sing kaya ing Spanyol kelas. Bagean iki bisa nemokake iku ing Tengah Column, ndhuwur “Cathetan” lan ngisor “Aktif Spanyol podcast”.
  3. Spanish Gambar: nuduhake gambar Spanyol karo pakaryan sing ngerti budaya kita. Kita miwiti dening mujur nengen saka Komunikasi Otonomi, nanging terusake topik liya. Iku munggah, ing sirah kaca.

Pranala utawa Tautan ing kolom sisih tengen:

  1. Memrise: free kursus sinau Spanyol nggunakake Inggris. Link iki ing “Spanish pakaryan”, ndhuwur “Kesusastraan”.
  2. Purorrelato2013: mikro-crita bab Afrika ditulis kanggo wong aku microstories Contest House Afrika.
  3. Whatsapp-konco: blog ing Spanyol lan Inggris kanggo cara sing nyenengake kanggo sinau Spanyol.

 

 

 

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com