Memulang Spanyol nganti pengungsi

No sabía que ponerme y me puse

23 Juni, 2013 | 1 Komentar

El otro día encontramos esta frase:No sabía que ponerme y me puse feliz”. Nos pareció muy buena y por eso se nos ocurrió crear un ejercicio explicando algunos usos del verboponerse”. Especialmente para expresar, entre otras cosas, cambios rápidos del estado de ánimo.

Este ejercicio No sabía qué ponerme y me puse incluye:

1.Las soluciones.

2. Un podcast.

¡Esperamos que os guste!

Creative Commons License
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “No sabía que ponerme y me puse…”

  1. maria olga suarez cadenas
    Agustus 1, 2013 kanggo 21:06

    Me gusta este sitio.
    Felicitaciones.

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com