Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aku kudu luwih ungkapan!

20 Juni, 2013 | 1 Komentar

1000 imágenes en la punta de tu lengua es una página web del Centro Colegial de Desarrollo de Material Didáctico de Quebec que hemos encontrado y que nos parece muy interesante.

Podéis buscar, estudiar, escuchar y comprender muchas expresiones idiomáticas que usamos en español, tanto en Latinoamérica como en España. Son expresiones que se encuentran también en inglés o francés y por tanto os las traducen en estos idiomas si queréis.

Mis expresiones

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Aku kudu luwih ungkapan!”

  1. Escott
    Agustus 18, 2013 kanggo 17:45

    Eh! Esto parece muy intresante, gracias!

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com