Memulang Spanyol nganti pengungsi

Wanita lan dictionaries

17 Maret, 2013 | No Comments

Ing kirim kita nyorot rong nanging penting warta:

1. Ing 15 al 24 Maret 2013 ing tengah Segovia Jail iku njupuk Panggonan Ruang III karo Women sing ngganti donya. Miturut sawijining website, patemon iki lair roh kanggo nuduhake kasunyatan wanita ing manéka wilahan donya lan saka wilayah beda. Sampeyan bakal nemokake loro wuwus karo wanita nggumunke kaya seri film ing mujeres.Aquí duwe program lengkap: Wanita sing ngganti donya.

2. Salah siji siswa kita, Ma'an, Wis liwati kita Arab-Spanyol super kamus Gambar dhasar. Tembung diklompokaké miturut topik karo ilustrasi dheweke cocog karo transkripsi kira-kira saka pronunciation in Arabic, uga nambah godhong kanggo elinga Vocabulary lan nulis.

Kamus Arab-Spanyol

Sing ngerti, basa Arab punika beda-beda ing negara nggawe angel kanggo nggawe kamus bener kanggo kabeh. Kamus iki wis nyoba kanggo nggunakake slang paling nyebar lan ing sawetara kasus mokal kalebu Words. Kita pracaya iku migunani kanggo loro wong diwasa lan bocah sing arep sinau guru Spanyol duwe anak sing nganggo basa Arab lan arep kanggo wong-wong mau ing basa dhewe. Ngagengaken wong kanggo nggunakake Arab wong!

 

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com