Memulang Spanyol nganti pengungsi

Pendhaftaran pengaruh pisanan

5 Desember, 2013 | No Comments

Tenemos de nuevo con nosotros a Guo Xue, que esta vez nos cuenta cómo se imaginaba España antes de llegar y sus primeras impresiones sobre nuestro país. ¿Os ha pasado lo mismo a vosotros?

Escuchad los dos episodios:

Mi vida en España

Mi vida en España 2

Ahora podéis hacer el ejercicio Mis impresiones sobre España y veréis si tenéis mucho en común con Guo Xue.

Creative Commons License
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com