Memulang Spanyol nganti pengungsi

Pendhaftaran pengaruh pisanan

5 Desember, 2013 | No Comments

We kudu karo kita maneh Guo Xue, wektu iki ngandhani kita carane Spanyol mbayangke sadurunge tekan lan pengaruh kang kawitan saka negara kita. Punapa panjenengan wis padha kanggo sampeyan?

Krungu loro episode:

Kula gesang ing Spanyol

Kula gesang ing Spanyol 2

Saiki sampeyan bisa nindakake ngleksanani pengaruh saka Spanyol lan sampeyan bakal weruh yen sampeyan duwe kathah ing umum karo Guo Xue.

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com